Itt indulj

Szerző: B.L.

Szerző: B.L.

Miért is hoztuk létre ezt a programot? Egyszerű, segíteni szeretnénk! Változni és változtatni nehéz, vannak akik ösztöneikre hagyatkozva lépnek előre, mások tudatosan terveznek. Akik munkahelyet keresnek, komoly és meghatározó döntések előtt állnak.

Szeretnénk nekik segítő kezet nyújtani és megmutatni követendő példákat, melyeken keresztül az érdeklődő emberek megismerhetik a város és a régió értékeit. Azokat a munkaadókat, akik komolyan gondolják, hogy a képzett munkaerő érték! Azokat a vállalkozásokat, amelyek teret adnak a kreativitásnak, a tenni akarásnak és elismerik a teljesítményt. Hazai és nemzetközi szinten elismert cégeket, ahol nagyszerű eredményeket lehet elérni.

Ez persze nem elég. A 67-es gyorsforgalmi út átadása, a SISECAM üveggyár beruházásának megkezdése, a Jiecang Linear Motion Technology által megvalósítandó projekt pozitív hatással lesz a térség gazdasági életre. Mindezt figyelembe véve joggal mondhatjuk, egy folyamatosan fejlődő környezetben élünk ahol van lehetőség a nyugodt életteret teremteni.  A Balaton, a Zselici erdők, a Deseda, Petörkevölgy pedig olyan élményeket és programot kínálnak amelyek hozzájárulnak a boldog hétköznapokhoz. 

Mert Kaposvár és Somogy megérdemli a figyelmet és megérdemel egy esélyt!

Dolgozz Kaposváron Program –
Munkavállalóknak a határon innen és a határon túl.

Amikor alkalmunk van megismerni egy vállalkozást, akkor azt próbáljuk a munkavállalók és álláskeresők szemszögéből megítélni. Jövőkép, stabilitás, vezetés minősége, munkakörnyezet, közösség, szakmai kihívások és fejlődés lehetőségek, stb., stb.

Miért fontos ez? Mert tapasztalataink szerint a vonzó bér-juttatási csomag legtöbbször nem elég, az csupán belépő egy képzett álláskereső szemében. A velünk együttműködő vállalkozásoknak segítünk kialakítani és fenntarthatóvá tenni ezeket a körülményeket. Egy motivált, elégedett (és megfelelően képzett!) dolgozó teljesítménye messze meghaladja a munkájukat beletörődve és közönnyel végző társaik eredményeit.

Ennek tudatában magabiztosan állítjuk, a törődés kifizetődő. Ebbe az irányba kívánunk haladni azokkal a cégekkel, akik bizalmat szavaznak és megértették elképzeléseinket.

A szerzőről: Bellai László

stratégiai vezető - Dolgozz Kaposváron | 50 éves múltam köt Kaposvárhoz, itt születtem és a családommal most is itt élünk. Vezetőként és tanácsadóként versenyképesség növelésével foglalkoztam. Tapasztalataimat kamatoztatva a termelő és a szolgáltató szektor szereplőit segítem. Célom, hogy partnereink felismerjék, az egyik legfontosabb érték egy sikeres vállalkozásban a megfelelő munkatárs, a szakértelem és az ember, aki mögötte áll.